Logo for VBG group
en

|

sv

Om oss

VBG Group är en internationell industrikoncern med cirka 1 800 medarbetare i 14 länder. Moderbolaget VBG Group AB är en långsiktig ägare som med gedigen industriell kompetens, stark företagskultur och finansiell uthållighet bidrar med aktiv styrning av koncernens tre helägda divisioner; Truck & Trailer Equipment, Mobile Thermal Solutions och Ringfeder Power Transmission. 

 

VBG Group ABs B-aktie är sedan 1987 noterad på Nasdaq Stockholm och finns idag på Mid Cap-listan.

 

VBG Group 2022

Nettomsättning

4 580 MSEK

Rörelseresultat (EBITA)

558 MSEK

Vinst per aktie

14,73 SEK

Soliditet

60,8 %

Antal anställda

1 773 personer

Truck on the road

Vi skapar ett säkare samhälle

VBG Group grundades 1951 för att skapa ett säkrare samhälle, vilket än idag är den största drivkraften för vår verksamhet.  Genom ledande och hållbara industrilösningar bidrar vi till ökad säkerhet för såväl människor som gods och infrastruktur – våra klimatsystem, släpvagnskopplingar, automatiska snökedjor, skjutbara tak, lösningar för mekanisk kraftöverföring samt energi- och stötdämpning fyller alla viktiga samhällsfunktioner.

 

Vi arbetar nära våra kunder och utvecklar och anpassar kontinuerligt vårt erbjudande för att skapa värde för våra intressenter samt för att bidra till ett ännu säkrare
och mer hållbart samhälle i framtiden.

Läs mer

Läs mer om

  • Vårt hållbarhetsarbete
  • Finansiella rapporter

Få nyheter från oss!

Fyll i din e-postadress nedan om du vill prenumerera på våra pressmeddelanden, delårsrapporter och årsredovisningar.

Engelska

Svenska

Något gick fel. Försök igen senare.

Vänligen ange en korrekt mailadress.

Tack! En bekräftelse på din prenumeration kommer skickas via mail.

* När du väljer att prenumerera på denna tjänst kommer din e-mail adress att lagras hos Modular Finance som tillhandahåller tjänsten. Din adress lagras för att kunna göra mailutskick till dig. Vill du inte längre ha vara mailutskick så använder du länken som finns längst ner i varje utskick för att avsluta prenumerationen.